Digital Workshop in Special Education(Özel Eğitimde Dijital Atölye) eTwinning Projemiz Sonlanmıştır.

2021 Ekim ayında kurulan  "Digital Workshop in Special Education"isimli eTwinning  projesi  2022 Nisan ayında çalışmalarını tamamlayarak projeyi sonlandırmıştır.

Projeye Selçuklu Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmeni Emine Aycan ve Polonya ortağı Joanna Zalewska-Coldron Türkiye,  Polonya,  Romanya ve Hırvatistan ülkelerinden öğretmenler  dahil olmuştur.

Proje katılımcılarından Kübra KOÇAK (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) Projeye dahil olan bütün ortakların projede çok işbirlikçi çalıştığını belirtti.

Projeyle birlikte Özel Öğretim gerektiren öğrencilerimizin web 2.0 araçlarını daha etkili ve bilinçli kullanmaları sağlanarak teknolojinin hızla geliştiği günümüze ayak uydurmaları ve kendilerini bu konuda geliştirmeleri sağlanmıştır.

Kübra Koçak öğretmenimizi  ve diğer proje ortağı öğretmenlerini kutlayarak başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 29.04.2022 - Güncelleme: 29.04.2022 10:36 - Görüntülenme: 324