Digital Workshop in Special Education(Özel Eğitimde Dijital Atölye) eTwinning Projemiz

Selçuklu Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmeni Emine Aycan ve Polonya ortağı Joanna Zalewska-Coldron kuruculuğunda "Digital Workshop in Special Education"isimli eTwinning portalında proje kurulmuştur. Projeye Türkiye,  Polonya,  Romanya ve Hırvatistan ülkelerinden öğretmenler  dahil olmuştur.

ProjeÖzel Öğretim gerektiren bireylerin web 2.0 araçlarını daha etkili ve bilinçli kullanmalarını sağlamaktır. Bu proje ile öğrencilerimizin ailelerinin bakış açılarını değiştirmeyi ve dijital beceri kazanımının önemini fark ettirmeyi hedefledik.

Okulumuz öğretmenlerinden Kübra KOÇAK 2021 Ekim ayından itibaren bu projeye dahil olup hedeflenen kazanımları gerçekleştirmek için işbirlikçi çalışmıştır. Öğretmenlerimizi kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Yayın: 18.04.2022 - Güncelleme: 18.04.2022 11:33 - Görüntülenme: 442