MÜKEMMELİYET MERKEZLERİ YAYGINLAŞTIRMA ÇALIŞTAYI

MESLEKİ ÖZEL EĞİTİM MÜKEMMELİYET MERKEZLERİ YAYGINLAŞTIRMA ÇALIŞTAY AÇILIŞI KONYA'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

UNICEF'in finansal desteği ve Genel Müdürlüğümüzün koordinesinde özellikle 6 Şubat 2023 tarihinde depremden etkilenen 11 il öncelikli olmak üzere ortaöğretim kademesinde mesleki eğitim veren özel eğitim okullarının kurumsal kapasitesini geliştirerek, özel eğitim hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla "Özel Eğitimde Mesleki Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi" yürütülmektedir.

Proje ile MÖZEM'lerin pilot uygulamalarından elde edilen veriler ışığında her coğrafi bölgede bir adet olmak üzere sayılarının artırılması planlanarak aşağıda isimleri verilen okulları temsilen okul müdürleri ve ilgili öğretmenleri 12-14 Şubat 2024 tarihli çalışmaya katılım sağladı.

- Marmara Bölgesi - Bursa Yıldırım Hacı Mehmet Zorlu Özel Eğitim Meslek Okulu

- İç Anadolu Bölgesi - Konya Selçuk Özel Eğitim Meslek Okulu

- Akdeniz Bölgesi - Antalya Konyaaltı Dr. Günseli Dr. Bülent Akınsal Özel Eğitim Meslek Okulu

- Karadeniz Bölgesi - Çorum Merkez Anadolu Özel Eğitim Meslek Okulu

- Ege Bölgesi - Kütahya Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulu

- Doğu Anadolu Bölgesi - Malatya Yeşilyurt Turgut Özal Özel Eğitim Meslek Okulu (pilot uygulama yapılan okul)

- Güneydoğu Anadolu Bölgesi - Gaziantep Şahinbey Karataş Özel Eğitim Meslek Okulu (pilot uygulama yapılan okul)

Çalıştayın son gününde tüm katılımcılar olarak okulumuzu ziyaret ettiler ve incelemelerde bulundurlar.

15-02-202415-02-202415-02-202415-02-202415-02-2024

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 15.02.2024 10:08 - Görüntülenme: 93