THE POWER OF ART IN SPECIAL EDUCATION ( ÖZEL EĞİTİMDE SANATIN GÜCÜ )

THE POWER OF ART IN SPECIAL EDUCATION(Özel Eğitimde Sanatın Gücü) eTwinning  Projesine Selçuklu Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmeni Emine Aycan ve Sabri Karayılanbortak olmuştur.

Projeye sekiz Türk, üç Polonya, ve bir Sırbistan Özel Eğitim Öğretmeni dahil oldu.Proje Özel Öğretim gerektiren bireylerin sanatı daha etkili ve bilinçli kullanmalarını sağlamaktır.

Bu proje ile öğrencilerimizin ailelerinin bakış açılarını değiştirmeyi ve sanat beceri kazanımının önemini fark ettirmeyi hedefledik.

Özel eğitim öğrencilerinde görsel ve işitsel bellek algısını geliştirici etkinliklerle puzzellar,eşleştirme, birlikte resim yapma v.b çalışmalar yapılması planlandı. Bu doğrultu da THE POWER OF ART IN SPECIAL EDUCATION(Özel Eğitimde Sanatın Gücü)projemizin Kasım-Aralık ayı ritim aletleri ile müzik etkinliğimizi tamamladık.

Yayın: 05.12.2022 - Güncelleme: 16.12.2022 12:32 - Görüntülenme: 258