KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Özel Eğitim Meslek Okulu

0332 2651950
Yazır Mahallesi Edebiyat Sokak No 8 Selçuklu KONYA
Vizyon
"Okul olarak, öğrencilerimizi toplumda kendini ifade edebilen, mutlu, sosyal ve yetenekleri doğrultusunda üretime katılan bireyler olarak yetiştirmek için varız."
Misyon
Türk Milli Eğitim temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, toplumda kendisini doğru ifade edebilen, yetenekleri doğrultusunda üretime katılabilen, yaşadığı çevreye uyumlu , üretken, mutlu ve sosyal bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
1- Okulumuz öğrencilerinden Zeynepnur Kuşçuoğlu Özel sporcular federasyonunun yapmış olduğu İç Anadolu bölgesinde Atletizm 400m de ve uzun atlamada bölge birincisi olmuştur. Atletizm 400m de Türkiye 1.si olmuş ve milli takıma seçilmiştir. 2- Özel Eğitim okulları arası satranç turnuvası Birinciliği. 3- Uluslararası Gastronomi Festivali Yemek yarışmasında üç dalda birincilik.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Başlama 09:20 Bitiş 14:45
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Okulumuz Türmak Lisesi Tramvay durağına yaklaşık 2 Km uzaklığında, Eskigaraj-Binkonut dolmuş güzergahına 100 metre uzaklığındadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Selçuklu Yazır Mahallesinde Otogar ve Beyhekim Devlet Hastanesi arasında Bahçeşehir Konutları arkasındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Konya Valilik Binasına 14 Km, Selçuklu Kaymakamlık Binasına 12 Km, Konya Şehirlerarası Otobüs Terminaline yaklaşık 1,5 Km uzaklıktadır.