Haberler (Arşiv) Haberler

İçerik Tarih
TİYATRO GÖSTERİSİ TİYATRO GÖSTERİSİ

Devlet Tiyatroları tarafından Nadreddin Hoca Çocuk Oyunu okulumuzda veli ve öğrencilerimizin katılımı ile sahneledi.

23 Mayıs 2018
2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET PROĞRAMIMIZ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET PROĞRAMIMIZ

2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı mezun olacak öğrencilerimiz için yaptığımız mezuniyet proğramımız eğlenceli ve dolu dolu  geçti. Proğrama  ilçe milli eğitim şube müdürlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katılmıştır. Proğramın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve katılımlarından dolayı ilçe milli eğitim şube müdürlerimize teşekkür ediyoruz.

16 Mayıs 2018
EKPSS KURA BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR. EKPSS KURA BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

3 Mayıs 2018
OKULUMUZ SPOR ALANINDA BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ. OKULUMUZ SPOR ALANINDA BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ.

Selçuklu Özel Sporcular Kulübü´nü temsilen Antalya ilinde düzenlenen özel sporcular bölge şampiyonasındaöğrencilerimizden  down sendromlular  100 m ve uzun atlama yarışlarında 2 şampiyon olan  Emirhan Güleryüz ve mental 100m de 3. olan kazanan Ramazan Bellier´i  kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen beden eğitimi öğretmeni Ömer Serin´e teşekür ediyoruz.

30 Nisan 2018
EKPSS ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. EKPSS ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

2018 EKPSS ye girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

21 Nisan 2018
OKULUMUZ BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ. OKULUMUZ BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ.

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen  II.Materyal yarışmasına katılımlarından dolayı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri genel Müdürlüğü tarafından teşekkür Belgesi ile Taltif edilmiştir.

18 Nisan 2018
"YARDIMSEVER OL BİR PAKET DE SEN GÖNDER" "YARDIMSEVER OL BİR PAKET DE SEN GÖNDER"

SEDEP kapsamında Nisan ayı Yardımseverlik değeri kapsamında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

9 Nisan 2018
MEZUN VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK İŞKUR TOPLANTISI YAPILDI MEZUN VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK İŞKUR TOPLANTISI YAPILDI

Okulumuzdan mezun olan öğenci ve velileimize yönelik İşkur Genel Müdürlüğü ve Özel eğitim Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokıl kapsamında seminer verildi.Okul rehberlik servisi ve İşkur meslek danışmanları işbirliği içerisinde bilgilendirme semineri yapılmıştır.

9 Nisan 2018
Yeni Oyuncak Evi Tasarımımız Yeni Oyuncak Evi Tasarımımız

Oyuncak evi üretimimiz tamamlandı.

2 Nisan 2018
Yeni Ürünlerimiz Yeni Ürünlerimiz

Okulumuz baskı ve mobilya atölyesinde oyun masası üretimi tamamlandı.

2 Nisan 2018
CAMİ ZİYARETİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK CAMİ ZİYARETİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi kapsamında Hafız Halil Coşan Camii´ne ziyarette bulunduk. Gösterdiği yakın ilgiden dolayı cami imamı Servet Bey´e ve emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

29 Mart 2018
2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem veli toplantımızı yaptık. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem veli toplantımızı yaptık.

2017-2018 eğitim-öğretim yılı 2.dönem genel veli toplantımızı yaptık. Toplantıda Okul Müdür Yardımcısı Fikret GÜRDAL veli okul ilişkileri hakkında velilerimize açıklamalarda bulundu.Okul rehber öğretmenleri Eyup ERGÜN ve Süleyman ATEŞ velilerimize ergenlik dönemi ve sorunları, teknoloji bağımlılığı hakkında seminer ve ekpss/kura hakkında açıklamalarda bulundular. Daha sonra velilerimiz sınıflara geçerek öğretmenler ile birebir görüşmelerde bulundular.Katılım gösteren velilerimize ve emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

28 Mart 2018
21 MART DÜNYA DOWN SENDROMLULAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK 21 MART DÜNYA DOWN SENDROMLULAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMLULAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN FATİH KARADEMİR ve YUNUS ORUÇ  EŞLİĞİNDE KONYA BİLİM MERKEZİNİ BİR GRUP ÖĞRENCİMİZ İLE ZİYARET ETTİK. ZİYARETİMİZ SIRASINDA ETKİNLİK ALANLARI (VÜCUDUMUZ, DÜNYAMIZ,) ZİYARET EDİLMİŞ OLUP; PLANETARYUMDA KISA BİR FİLM İZLENMİŞTİR. ZİYARETİMİZ ESNASINDA YAKIN İLGİLERİNİ EKSİK ETMEYEN KONYA BİLİM MERKEZİ ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

27 Mart 2018
"Sanatla Farket" e twinning Projesi "Sanatla Farket" e twinning Projesi

Okulumuz ile Karatay Fen Lisesinin kuruculuğunda gerçekleştirilen "Sanatla Farket" etwinning projesi kapsamında Karatay Fen Lisesi öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek birlikte ebru çalışması yapıldı.

13 Mart 2018
Özel Öğrencilerin İşbaşı Eğitimleri ve İstihdamları Konulu Toplantı Okulumuzda Yapıldı. Özel Öğrencilerin İşbaşı Eğitimleri ve İstihdamları Konulu Toplantı Okulumuzda Yapıldı.

İŞKUR ve MEB arasında 2017 yılında imzalanan protokol çerçevesinde özel öğrencilerin işbası eğitimleri ve istihdamları konusunda okulumuzda toplantı düzenlendi.

10 Mart 2018