Haberler (Arşiv) Haberler

İçerik Tarih
Özel Öğrencilerimizin Çanakkale Tiyatrosu İzleyenleri Büyüledi. Özel Öğrencilerimizin Çanakkale Tiyatrosu İzleyenleri Büyüledi.

Özel öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Çanakkale tiyatrosu izleyennleri büyüledi.

10 Mart 2018
3.ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMASI BAŞLIYOR 3.ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMASI BAŞLIYOR

Fikirler Yarışsın Engeller Aşılsın “Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması”nın kapsamı genişletilerek “Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Materyal ve Etkinlik Yarışması” adı altında üçüncüsü düzenlenecektir.

10 Mart 2018
E TWİNNİNG PROJELERİ TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR. E TWİNNİNG PROJELERİ TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR.

E TWİNNİNG KAPSAMINDA "BENİM ENGELSİZ MEKTUPLARIM ve MEKTUPLAŞALIM KAYNAŞALIM, ENGELLERİ BERABER AŞALIM" PROJELERİ TÜM HIZIYLA DEAM ETMEKDEİR.

6 Mart 2018
Özel Öğrencilerimiz İl Şampiyonasında Büyük Başarı Gösterdi Özel Öğrencilerimiz İl Şampiyonasında Büyük Başarı Gösterdi

Öğrencilerimiz 01-02 Mart 2018 tarihlerinde yapılan il şampiyonasında büyük başarı gösterdi

3 Mart 2018
WEB Sayfamız Yeniden Düzenleniyor WEB Sayfamız Yeniden Düzenleniyor

Okulumuz web sayfası okulumuzda üretilen ürünlerin sergilenmesi ve okulumuz içeriğinin zenginleştirilmesi amaçıyla yenileniyor.

3 Mart 2018
2018 EKPSS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR 2018 EKPSS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

BAŞVURU TARİHLERİ 6-21 ŞUBAT 2018 TARİHLERİ ARASINDADIR.

8 Şubat 2018
EKPSS BİLGİLENDİRME SEMİNERİ EKPSS BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından velilerimize yönelik EKPSS  hakkında bilgilendirme semineri yapılmıştır.

11 Ocak 2018
OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA PROĞRAMI DÜZENLENDİ. OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA PROĞRAMI DÜZENLENDİ. 10 Kasım 2017
Özel Eğitim Materyal Tanıtım Toplantısı Özel Eğitim Materyal Tanıtım Toplantısı

Ankara Yenimahalle İller Bankası Özel Eğitim İş Uygulama Okulunda gerçekleştirilen “Özel Eğitim Materyal Tanıtım Toplantısı” nda okulumuzda üretilen materyallerden çeşitli örnekler sergilendi.

13 Ekim 2017
DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ

1 Haziran 2017 tarihi itibari ile okulumuzda Döner Sermaye İşletmesi kurulmuştur. Ahşap baskı, Seramik Ürünler, U.V baskı vb ürünlerimiz satışa sunulmuştur

10 Ekim 2017
OKULUMUZ FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİNDE OKULUMUZ FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİNDE

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ‘Tarıma Engel Yok Projesi’ kapsamında okulumuz öğrencileri fidan dikme etkinliğine katıldı. Katkılarından dolayı Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

10 Mayıs 2017
TİYATRO GÖSTERİMİZ "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE" SAHNEDE TİYATRO GÖSTERİMİZ "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE" SAHNEDE

"Çanakkale Şehitlerine" isimli tiyatro gösterimiz Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanlığı ev sahipliğinde Süleyman Demirel Kültür Merkezinde 15 Mart 2017´ de sahne aldı.

22 Mart 2017
Özel Sporcular Atletizm ve Masa Tenisi Müsabakalarında Başarı Kazandık Özel Sporcular Atletizm ve Masa Tenisi Müsabakalarında Başarı Kazandık

Okullararası Özel Sporcular Atletizm ve Masa Tenisi Müsabakalarına okulumuz öğrencilerinden geniş bir sporcu grubuyla katıldık.

22 Mart 2017
OKULUMUZ BEYAZ BAYRAĞA SAHİP OLDU OKULUMUZ BEYAZ BAYRAĞA SAHİP OLDU

Okulumuz Beyaz Bayrak Projesi kapsamında Beyaz Bayrağa layık görüldü.

22 Şubat 2017
OKULUMUZ MOBİLYA ve İÇ MEKAN TASARIMI ATÖLYESİ ÇALIŞMALARI OKULUMUZ MOBİLYA ve İÇ MEKAN TASARIMI ATÖLYESİ ÇALIŞMALARI

Okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı atölyesinde öğrencilerimiz..

22 Şubat 2017