Haberler (Arşiv) Haberler

İçerik Tarih
BİLİM SANAT MERKEZİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVLARI OKULUMUZDA YAPILACAKTIR BİLİM SANAT MERKEZİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVLARI OKULUMUZDA YAPILACAKTIR

Bilim Sanat Merkezi Sınavları aşağıda belirtilen tarihlerde okulumuzda yapılacaktır.

7 Şubat 2017
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerine katıldılar.

Atatürk Evi Müzesi Ziyareti Atatürk Evi Müzesi Ziyareti

Okulumuz Öğrenci ve Öğretmenleri Atatürk Evi Müzesi´ni ziyaret ettiler.

21 Aralık 2016
Melekler Kreşi ve İMKB Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Ziyaretleri Melekler Kreşi ve İMKB Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Ziyaretleri

Melekler Kreşi ve İMKB Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okulumuzu ziyaret etti.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

15 Temmuz Şehitleri Anma Etkinlikleri 15 Temmuz Şehitleri Anma Etkinlikleri

15 Temmuz Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda program düzenlendi.

7 Ekim 2016
Eğitim Materyali Dağıtımı Eğitim Materyali Dağıtımı

Okulumuz Mobilya Atölyesinde yapılan eğitim materyalleri dağıtımı yapıldı.

5 Ekim 2016
Okulumuz Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Atölyesi açıldı Okulumuz Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Atölyesi açıldı

Okulumuz Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Atölyesi açılışı yapıldı.

5 Ekim 2016
OKULUMUZ İLK MEZUNLARINI VERİYOR OKULUMUZ İLK MEZUNLARINI VERİYOR

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri mezuniyet töreni yapıldı.

3 Haziran 2016
Okulumuz Tohum Ekme Etkinliği Okulumuz Tohum Ekme Etkinliği

Okulumuz öğrencileri Konya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği tohum ekme etkinliğine katıldı.

3 Haziran 2016
KONYA İL EMNİYET MÜDÜRÜ SAYIN MEVLÜT DEMİR OKULUMUZU ZİYARET ETTİ KONYA İL EMNİYET MÜDÜRÜ SAYIN MEVLÜT DEMİR OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü Çocuk Koruma ve Kollama Projesi ile okulumuzda 19 Mayıs Programı düzenlendi.

20 Mayıs 2016
ÖĞRENCİLERİMİZ ASKER OLDU ÖĞRENCİLERİMİZ ASKER OLDU

Öğrencilerimiz Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında temsili askerliklerini yaptılar.

20 Mayıs 2016
OKULUMUZ YIL SONU SERGİSİ OKULUMUZ YIL SONU SERGİSİ

Okulumuzun çalışmalarının sergilendiği yıl sonu sergimiz 13-14.05.2016 günlerinde Real AVM´de gerçekleştirildi.

18 Mayıs 2016
Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Celil Güngör´ün Okulumuz Ziyareti Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Celil Güngör´ün Okulumuz Ziyareti

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Celil Güngör Okulumuzu ziyaret etti.

29 Nisan 2016