Selçuklu Özel Eğitim Meslek Okulu

Öğrenci :127

Vizyon: "Okul olarak, öğrencilerimizi toplumda kendini ifade edebilen, mutlu, sosyal ve yetenekleri doğrultusunda üretime katılan bireyler olarak yetiştirmek için varız."

Misyon: Türk Milli Eğitim temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, toplumda kendisini doğru ifade edebilen, yetenekleri doğrultusunda üretime katılabilen, yaşadığı çevreye uyumlu , üretken, mutlu ve sosyal bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 1- Okulumuz öğrencilerinden Zeynepnur Kuşçuoğlu Özel sporcular federasyonunun yapmış olduğu İç Anadolu bölgesinde Atletizm 400m de ve uzun atlamada bölge birincisi olmuştur. Atletizm 400m de Türkiye 1.si olmuş ve milli takıma seçilmiştir. 2- Özel Eğitim okulları arası satranç turnuvası Birinciliği. 3- Uluslararası Gastronomi Festivali Yemek yarışmasında üç dalda birincilik.

Saatler: Başlama 09:20 Bitiş 14:45
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0332 2651950

Belgegeçer - (332) 265 4750

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://ozegmeseg.meb.k12.tr

Adres - Yazır Mahallesi Edebiyat Sokak No 8 Selçuklu KONYA

Bahçe :1

Yerleşim Yeri - Okulumuz Selçuklu Yazır Mahallesinde Otogar ve Beyhekim Devlet Hastanesi arasında Bahçeşehir Konutları arkasındadır.

Adres - Yazır Mahallesi Edebiyat Sokak No 8 Selçuklu KONYA

Ulaşım Okulumuz Türmak Lisesi Tramvay durağına yaklaşık 2 Km uzaklığında, Eskigaraj-Binkonut dolmuş güzergahına 100 metre uzaklığındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Konya Valilik Binasına 14 Km, Selçuklu Kaymakamlık Binasına 12 Km, Konya Şehirlerarası Otobüs Terminaline yaklaşık 1,5 Km uzaklıktadır.