Selçuklu Özel Eğitim Meslek Okulu

Belgegeçer : 0332 2654750
WEB http://ozegmeseg.meb.k12.tr
Adres : Yazır Mahallesi Edebiyat Sokak No 8 Selçuklu KONYA
VİZYON : "Okul olarak, öğrencilerimizi toplumda kendini ifade edebilen, mutlu, sosyal ve yetenekleri doğrultusunda üretime katılan bireyler olarak yetiştirmek için varız."
MİSYON : Türk Milli Eğitim temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, toplumda kendisini doğru ifade edebilen, yetenekleri doğrultusunda üretime katılabilen, yaşadığı çevreye uyumlu , üretken, mutlu ve sosyal bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 1- Okulumuz öğrencilerinden Zeynepnur Kuşçuoğlu Özel sporcular federasyonunun yapmış olduğu İç Anadolu bölgesinde Atletizm 400m de ve uzun atlamada bölge birincisi olmuştur. Atletizm 400m de Türkiye 1.si olmuş ve milli takıma seçilmiştir. 2- Özel Eğitim okulları arası satranç turnuvası Birinciliği. 3- Uluslararası Gastronomi Festivali Yemek yarışmasında üç dalda birincilik.
Rehber Öğretmen : 2
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 1
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Fen Laboratuvarı: 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Normal Eğitim
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : Başlama 09:20 Bitiş 14:45
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Türmak Lisesi Tramvay durağına yaklaşık 2 Km uzaklığında, Eskigaraj-Binkonut dolmuş güzergahına 100 metre uzaklığındadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Selçuklu Yazır Mahallesinde Otogar ve Beyhekim Devlet Hastanesi arasında Bahçeşehir Konutları arkasındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Konya Valilik Binasına 14 Km, Selçuklu Kaymakamlık Binasına 12 Km, Konya Şehirlerarası Otobüs Terminaline yaklaşık 1,5 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :