KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Özel Eğitim Meslek Okulu

Little World Citizens: First Steps in Ecological Sensitivity

Selçuklu ilçemiz Yaşar Aydın Özel Eğitim Anaokulu müdürü Şükran Kandır ve Litvanya ülkesi Kėdainių lopšelis-darželis "Pasaka"  okulu öğretmeni  Rasa SIMONAVICIENE ile kurulan “Little World Citizens: First Steps in Ecological Sensitivity.” isimli eTwinning projesi Selçuklu Özel Eğitim Okulumuzda başlamıştır.  Okulumuz Özel Eğitim Öğretmenlerinden Emine Aycanın  katıldığı bu projenin Türkçe çevirisi  “Küçük Dünya Vatandaşları: Ekolojik Duyarlılıkta İlk Adımlar “ dır .Proje konusu itibari ile Erken çocukluk eğitiminde ekolojik duyarlılık, çocuklarda çevre bilinci, doğaya saygı ve sürdürülebilirlik konularında farkındalık geliştirmeyi amaçlayan bir yaklaşımı ifade içermektedir.  Bu deneylerin yanında dijital etkinlik ve programlarla zengin etkinliklere sahip  eTwinning projemizin  etkinlikleri okul müdürümüzün rehberliğinde 9 Sınıflarında uygulanmaktadır .

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 16:17 - Görüntülenme: 63