Ara

İsrail zülmü ile hayatlarına kast edilen, zor durumda olan denilecek çok şey olup da o acıya kelimlerin yetersiz kaldığı ama bu acıyı küçük bedenleri ile yaşayan Filistinli çocuklar için okulumuz tarafından kermes düzenlenmiştir. Toplanan bağış bedeli Kızılay hesabına yatırılmıştır. Emeği geçen  bu işe gönül veren tüm öğretmen,veli ve destek olan firmalarımıza çok teşekkür ederiz.

Ara

İl müdür yardımcımız Aynur Türkoğlu hocamızın da katılımlarıyla süpriz ikramları olan sahleplerini tüm öğrencilerimiz afiyetle içtiler.Emeği geçen herkse teşekkür ederiz.

Ara

Engellerin kalktığı, özel öğrencilerimizn özel etkinlikleriyle Mevlana Kültür Merkezin'deki kutlama programına katıldık.

Ara

24 Kasım öğretmenler günümüz tüm öğretmenlerimizin katılımı ile süpriz etkinliklerle kutlandı.

Kas

Cumhuriyetin 100. yılı ülkemizin her yerinde ve tüm okullarda olduğu gibi bizim okulumuzda da coşku ile kutlandı. Nice senelere nice 100 yıllara kavuşmak,milletimizin huzuru,refahı ve devletimizin baki olması dileği ile... Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Lösev vakfı öncülüğün de Lösemi tedavisi olmuş ve Allah'ın izni ile şifa bulmuş Lösemili gönüllüler tarafından okulumuzda farkındalık semineri verilmiştir. Gönüllüler yaşadıklarını anlatarak ve video sunumları ile hem lösemi hem de lösev hakkında bahsetmişlerdir. Bu seminerde emeği olan başta idaremize,Gönüllülerimize ve okul öğretmenimiz Selda TİRYAKİ'ye teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Ömer SERİN'in ve tüm okul öğretmenlerimizin koordinesi ile öğrencilerimizle 100. yıl coşkusunu hissederek yürüşşümüzü gerçekleştirdik.

Ekm

13/10/2023  tarihinde yapılan gezide Sürdürülebilir üretim hakkında bilgi edinmek ve okulumuzun yürüttüğü “Özelim Sosyal Medya ile İklim Değişikliği ile Mücadele Edebilirim” ERASMUS +PTO1-KA210-SCH-000155693 projemizin yaygınlaştırmasına katkı sağlamak  amacıyla TORKU-PANAGRO ET SUT ENTEGRE FABRiKASINI ziyaret ettik.Öğrenci,öğretmen ve velilerimizin katılımı ile gerçekleşen gezimizde iklim değişikliği sonucunda üretilen sürdürülebilir yiyeceklerin üretimi yerinde gözlemlendi ve yetkililer tarafından bilgi verildi.Bu konuda bize destek veren TORKU-PANAGRO ET SUT ENTEGRE FABRiKASI yetkililerine çok teşekkür ederiz.

Ekm

Filistin’de yaşamını yitirenler için bugün temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında yapılacak bayrak törenleri için okulumuzda da bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmuştur.

Ekm

Begep eğitimci eğitmen kursu katılımcılarını okulumuzda misafir ettik. Okulumuzda bulunan atölyeleri gezdiler ve bilgiler aldılar.Hepsine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Selçuklu Özel Eğitim olarak erasmus days etkinliğinde bizde yerimizi aldık. Daha önce ortağı olduğumuz projeleri ve bu sene gerçekleşek olan I am Private projemizin tanıtımını yaptık, materyallerimizi sergiledik. Konuşması, emeği ile erasmus temsilci öğretmenimiz Emine AYCAN 'a, yardımcıları Gürkan GÜRBÜZ ve Sümeyye EFE hocalara teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz aile birliği toplantısı okul idaresi,öğretmenler ve velilerin katılımıyla gerçekleşmiştir.Toplantının hemen ardından velilerimize yönelik okul rehber öğretmeni Eyup ERGÜN tarafından bilgilendirme ve rehberlik faaliyetinde bulunulmuştur.

Ekm

Okulumuz iç mekanları İl Milli Eğitim müdürlüğümüz öncülüğünde boyanmış olup,  başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat YİĞİT'e ,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa YILMAZ'a ve emeği olan herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı, ardından veli toplantısı 04.10.2023 tarihinde saat 10.30'da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacak olup, yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde toplantının 17.10.2023 tarihinde saat 10.00'da yapılmasına karar verilmiştir.Tüm veli ve öğretmenlerimizin katılması rica olunur.

Mrt

Okulumuz öğrencileri tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'nü anlatan anma programları okulumuzda yapılmıştır. Programın hazırlanmasında okulumuz öğretmenleri  Sabahat BIÇAKÇI,Hale KARAGÖZLÜ KIRDAŞ,Ayşe MEMİKA,Fatma TİRYAKİ ,Aysel KÜÇÜK ve Eda ALICIOĞLUGİL'e teşekkür ediyoruz.